PURATOS (GENERAL)

Allrestaurants - PURATOS - Tunari, ROMANIA

Address: Şos. de Centură, Nr. 25, 077180 Tunari, ROMANIA
Phone: +40215294949 Mobile: * Fax: *
Website: http://puratos.ro Email: *

Noi credem că peste tot în lume oamenii vor acorda o importanță din ce în ce mai mare calității produselor alimentare. Prin urmare, ne-am angajat să oferim produse care combina gustul și valoarea nutritivă și, ca urmare, contribuie la sănătatea consumatorilor și plăcerea de a mânca , în modul cel mai convenabil. .
Misiune
La Puratos, suntem aproape de clienții și consumatorii de pretutindeni.
Transformăm tehnologii și experiențe alimentare întâlnite în culturi din întreaga lume, în noi oportunități pentru a ne ajuta clienții să aibă mai mult succes cu afacerea lor.
Valorile noastre
Mii de oameni din diferite culturi din întreaga lume lucrează pentru Puratos și însăși diversitatea lor este unul din punctele forte ale companiei. Increderea în aceleași valori ne face cu adevărat capabili să oferim ce-i mai bun. De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat un mod de a face lucrurile, "magia Puratos", bazat pe încredere reciprocă și înțelegere comună. Această încredere ne-a dat puterea de a crea viziunea noastră, și aceasta la rândul său, ne inspiră fiecare acțiune, astfel încât dumneavoastră, clienții noștri, să aveți încredere în companie și în oamenii săi.

Allrestaurants - PURATOS - Tunari, ROMANIA Allrestaurants - PURATOS - Tunari, ROMANIA Allrestaurants - PURATOS - Tunari, ROMANIA Allrestaurants - PURATOS - Tunari, ROMANIA Allrestaurants - PURATOS - Tunari, ROMANIA
x
X