BAREGEL (GENERAL)

Allrestaurants - BAREGEL - Podstrana, CROATIA

Address: Cesta sv. Martina 91, 21312 Podstrana, CROATIA
Phone: +38521383590 Mobile: * Fax: *
Website: http://baregel.hr/ Email: *

Nedaleko od Splita, u mjestu Podstrana, nalazi se tvrtka Baregel d.o.o. koja se bavi uvozom i prodajom ugostiteljske opreme na hrvatskom tržištu od 1992. godine. Već pune 24 godine uspješno ispunjavamo sve zahtjeve naših klijenata u opremanju ugostiteljskih objekata, kako u pogledu kvalitete, tako i po pitanju estetike. U osnovi koncepcije rada je kvaliteta proizvoda, pa se u skladu s tim i biraju tvornice čija će ugostiteljska oprema biti u prodajnom programu našeg poduzeća.

U okviru svog poslovanja, a kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u opremanju ugostiteljskih objekata, nudimo potpunu i kvalitetnu uslugu. Uz mogućnost nabavke visokokvalitetne profesionalne ugostiteljske opreme, pružamo i usluge projektiranja, transporta, montaže i servisa, te edukacije i obuke osoblja.

Allrestaurants - BAREGEL - Podstrana, CROATIA Allrestaurants - BAREGEL - Podstrana, CROATIA Allrestaurants - BAREGEL - Podstrana, CROATIA Allrestaurants - BAREGEL - Podstrana, CROATIA Allrestaurants - BAREGEL - Podstrana, CROATIA
x
X