NORTURA PROFF (GENERAL)

Allrestaurants - NORTURA PROFF - Oslo, NORWAY

Address: Postboks 360, Økern, 0513 Oslo, NORWAY
Phone: +4781581544 Mobile: * Fax: *
Website: http://norturaproff.no Email: *

Nortura PROFF er en offensiv og innovativ leverandør innenfor storhusholdning. Vi er her for å bistå våre kunder med å tilby de beste råvarene som finnes på det norske markedet. Vi strekker oss langt for å tilby det unike, det trygge og ikke minst den beste kvaliteten på alle våre varer. Vi representerer en unik kunnskap om norsk matproduksjon, råvarer, konseptutvikling og drifting. Vi har en felles tro på at matglede som fundament er det største av alt! Vi er stolte over å kunne tilby et bredt og variert spekter av produkter – til alle døgnets måltider og alle årets sesonger.
Hos oss kan du bestille alt av kjøtt- og eggprodukter. Å forholde deg til én leverandør er både lettvint og tidsbesparende. Det gjør det også enklere å planlegge menyen. Med våre kvalitetsprodukter håper vi å inspirere deg til å lage alle tiders mat!

Allrestaurants - NORTURA PROFF - Oslo, NORWAY Allrestaurants - NORTURA PROFF - Oslo, NORWAY Allrestaurants - NORTURA PROFF - Oslo, NORWAY Allrestaurants - NORTURA PROFF - Oslo, NORWAY Allrestaurants - NORTURA PROFF - Oslo, NORWAY
x
X