OPREMISIDOM (GENERAL)

Allrestaurants - OPREMISIDOM - Brežice, SLOVENIA

Address: Brezina 19c, 8250 Brežice, SLOVENIA
Phone: +38651418318 Mobile: * Fax: *
Website: http://opremisidom.com/ Email: *

Pohištveno spletno trgovino Opremisidom.com smo zasnovali na ideji o spletnem nakupovanju pohišta z dodano vrednostjo. Poleg prodaje širokega spektra skrbno in premišljeno izbranega pohištva, ki zadovolji željam in potrebam večine kupcev, Vam nudimo tudi ingenering usluge (te so nad določeno vsoto nakupa brezplačne). Dolgoletne izkušnje s pohištvom bomo z veseljem delili z Vami in Vam svetovali~pomagali, da najdete »pohištvo po vaši meri«.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci pohištva z dolgoletno tradicijo. Sodelovanje s takšnimi dobavitelji omogoča večji nadzor nad izdelki, preverjeno kvaliteto, konkurenčno ceno in večje zadovoljstvo kupcev. Sledimo trendom in se nenehno seznanjamo z novostmi v pohištveni industriji. S tem namenom redno obiskujemo tako domače kot tudi največje mednarodne evropske pohištvene sejme (Imm Cologne (Köln), Salone Internationale del Mobile (Milano) ipd.), o katerih poročamo v svojih e-novicah.

Allrestaurants - OPREMISIDOM - Brežice, SLOVENIA Allrestaurants - OPREMISIDOM - Brežice, SLOVENIA Allrestaurants - OPREMISIDOM - Brežice, SLOVENIA Allrestaurants - OPREMISIDOM - Brežice, SLOVENIA Allrestaurants - OPREMISIDOM - Brežice, SLOVENIA
x
X