RECLAMEFLESJES (GENERAL)

Allrestaurants - RECLAMEFLESJES - Hardenberg, NETHERLANDS

Address: Bruchterweg 67a, 7772 BG Hardenberg, NETHERLANDS
Phone: +31523267879 Mobile: * Fax: *
Website: http://reclameflesjes.nl Email: *

Uw logo op het waterflesje; Hoge kwaliteit etiketten laten bedrukken.
Het label wat wij op de waterflesjes aanbrengen is van hoge kwaliteit. Bij onze budget flesjes gebruiken we een papieren label, andere flessen voorzien we van kunststof etiketten. Het grote voordeel van een kunststof etiket is dat het goed blijft zitten en mooi blijft onder elke omstandigheid. Alle etiketten worden in Full Colour gedrukt dus er zijn mogelijkheden genoeg om uw etiket geheel te personaliseren.

Inden u geen kennis hebt of gewoon geen tijd hebt om een etiketontwerp te maken, dan doen wij dit graag voor u, kosteloos uiteraard. Wij maken dan een voorstel en sturen deze per email naar u toe ter controle. Mocht dit ontwerp nog niet goed zijn dan passen wij dit gratis aan, nét zo lang totdat u tevreden bent over het ontwerp, dan pas gaan wij bedrukken.

Waterflesjes bedrukken, Gepersonaliseerde flesjes met uw logo.
Uw eigen gepersonaliseerde waterflesjes laten bedrukken met een mooi kunststof label in full colour, in uw eigen huistijl, bedrukt door reclameflesjes.nl. Maak nu reclame met uw eigen gepersonaliseerde waterflessen voorzien van een label bedrukt met uw logo, tekst en afbeeldingen.

Hoe kunt u waterflesjes laten bedrukken
1. Kies uw type waterflesje uit op onze website Er zijn diverse inhoudsmaten, met of zonderkoolzuur, met een draaidop of een sportdop.

2. Doorloop het bestelproces of het offerteproces heel simpel door uw naam, adres en andere gegevens in te vullen

3. Indien u een bestelling maakt dan krijgt u van ons een voorstel voor het etiket Wij drukken pas totdat u tevreden bent over het ontwerp

4. Indien u een offerte aanvraag gedaan hebt Dan ontvangt u een prijsvoorstel en ontwerpvoorstel van ons

Over het algemeen geldt; hoe meer u besteld, hoe lager de prijs per fles. Als u een aantal wenst en deze staat en deze staat er niet tussen; vraag dan gerust een offerte aan, dit is kosteloos. U ontvangt dan een prijsvoorstel van ons. De offerte wordt pas een order met uw akkoord. Voor een offerteaanvraag word nooit een factuur gestuurd of iets in rekening gebracht.

Kijk gerust rond op deze website, de prijs zal u meevallen.

Allrestaurants - RECLAMEFLESJES - Hardenberg, NETHERLANDS Allrestaurants - RECLAMEFLESJES - Hardenberg, NETHERLANDS Allrestaurants - RECLAMEFLESJES - Hardenberg, NETHERLANDS Allrestaurants - RECLAMEFLESJES - Hardenberg, NETHERLANDS Allrestaurants - RECLAMEFLESJES - Hardenberg, NETHERLANDS
x
X